Diş macunundan midesi bulananlar; MÜJDE !

Kişisel bakımın başında gelen ağız ve diş bakımının olmazsa olmaz bileşenlerindendir diş macunları. Diş fırçası olmadan temizlik yapmak mümkün değil ama macunsuz temizlik artık mümkün. Nasıl mı? Özellikle hamilelerin gebelik süresince mide bulantılarından şikayetle dişlerini fırçalarken macun kullanmak istemedikleri bilinir. Japon tasarımcılar işte bunun çözümünü bulmuşlar.

Aslında tasarım çok yeni değil, bu tasarım 2007 yılında yapılmış ve artık Avrupa pazarında tanınsın isteniyor. Bu nedenle geçen yıl tasarım fuarında Avrupa’da görücüye çıkmış durumda.

Japon tasarımcı Kosho Ueshıma tarafından tasarlanan MİSOKA adlı diş fırçası dişlerinizi temizlerken diş macununa gerek durmuyor. Suya tuttuğunuzda aktif hale gelen iyonlarıyla dişleriniz tertemiz oluyor. Diş fırçasının üzerinde nano büyüklükte sodyum, kalsiyum, magnezyum kristalleri ile kaplanmış ince kıllar yer alıyor. Fırçanızı suya batırdığınız anda kıllar üzerindeki iyonlar aktive oluyor ve siz dişlerinizi fırçalarken iyonlar dişinizin mine yüzeyine transfer olup koruma sağlıyor.

Misoka

Misoka

Sadece midesi bulananların değil elbette her zaman yanında diş macunu taşıyamayanlar için de oldukça pratik. Günlük kullanımının kolaylığı oldukça avantajlı olmasına karşın fırçanın adında gizli olan detay ise fırçanın her ay değiştirilmesi ihtiyacı. Fırça üzerindeki iyonlar bir ay içerisinde tükeniyor ve “ayın son günü” anlamına gelen MİSOKA’yı her ay değiştirmeniz gerekiyor.

kaynak: http://www.innover.life

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir