Modern Diş Klinikleri

Bunlardan hangisinde olmayı dilerdiniz?

childrens-dental-carejpg-728x728

Bambulardan, doğal ahşap ve canlı bitkilerden tasarlanan ortam çocukların tedavilerini orman ortamında doğal ambiyansta yaptırmalarını sağlıyor. Bir pedodonti profesörü olan Yıldız Batırbaygil hocam şöyle demişti : “Çocuklara tedavilerini yaparken hayal dünyasında gezmelerini sağlarsanız tedavide başarı oranınız artar, stresiniz azalır.” Her klinikte olmasını isteyeceğiniz bir tasarım.

dentist-lounge

Size yalnızca terapiye gelmişsiniz havası estiren ve bilindik diş ünitlerinden aykırı tasarlanmış bu diş hekimi koltuğu tamamen rahatlamanıza odaklanmış. Tabi ki her tedaviyi bu koltukta yaptıramazsınız ancak basit işlemler ve sadece ortama alışmak isteyenler için vazgeçilmezler arasında sayılabilecek cinsten derim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hello-kitty-dentist

Özellikle kız çocukların tercih edeceği ve içeriden çıkmak istemeyecekleri bir oda tasarımı. Belki de böyle bir odada tedavi olan bir çocuk danışan diş hekimine düzenli kontrollere gitmeyi ailesinden kendisi talep edecektir. Ne dersiniz?

kinderdentist

Sanırım bu odanın tasarımını yapan kişi çocukluğunda diş hekimine gittiğinde çok sıkılmış olmalı ki ortamda kendini özgür ve huzurlu hissetmek için okyanus sularına kendini bırakmışçasına hissettiren bu tasarımı ortaya çıkarmış ve uygulamış. Hangimiz istemeyiz ki bu stres yüklü koltukta tedavi olurken kulağımızda soft bir enstrümental müzik eşliğinde okyanusu hayal etmeyi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir